Et lidt anderledes indlæg

Denne måned vil jeg gerne se på nogle lidt andre ting end bare innovativ vækst og virksomheder. Jeg vil se på kunstnere og kommentere på det jeg tror er nøglen til stor succes.

Yayoi Kusama er en sand succeshistorie. Hendes udstilling på Louisiana Museum fik over 340.000 besøgende i den tid som den stod der, og selv kender jeg mange der har været der og fortalt om det bagefter. Kunsten er meget anderledes, og står rigtig kraftig frem. Dette er det vigtige nummer 1: altid genkendelig og meget tydelig stil. Når du altid ved, hvem der har lavet det, eller i hvert fald kan se at kunsten er lavet af samme person, får det mere betydning.

En anden ting er en betydelig baggrund eller trist historie. Det er jo aldrig et must, men oftest motiveres kunst af oplevelser og det du har set i løbet af dit liv. Netop Yayoi Kusama har været meget kritiseret og set ned på, har brugt tid på et sindssygehospital og er nu kommet helt ud over det.

At følge din passion og arbejde for det er én ting, men jeg må være ærlig at sige at det også handler meget om personlighed, karisma og ikke mindst held.

Hvilken kunstner kender du, som passer på dette?

yayoi kunst

(Visited 120 times, 1 visits today)