Blog

Livskvalitet og vækst

For tiden foregår der noget spændende i flere lande, hvor mange får lyst til at gå den helt modsatte vej end samfundet er bygget op om, nemlig FIRE. FIRE står for financial independence retire early og er en modbevægelse til forbrug og det at bruge det meste af sit liv på arbejdsmarkedet.

læs mere

Vækst og viden

Danmark er et fantastisk land på mange måder, og det vil jeg så gerne have at det bliver ved med at være, både for dem der bor her i dag, men også for alle dem som fremover kommer til at bo her. Fremtiden er så usikker, og tingene går meget hurtigt. Det er vigtigt, at vi engang i mellem stopper op, og tænker over, om vi mon er på rette vej. Jeg synes helt klart at Danmark er mere end et land man bor i. Det er også en inspirationskilde.

læs mere

Økonomisk vækst er ligefor

Der findes mange former for vækst derude, og når vi kigger på den danske økonomi, så står vi overfor en stor udvikling. Det vil nemlig i de kommende år vise sig, at den økonomiske vækst vil være stor, og der vil være en større stigning i den, end der har været de seneste år.

læs mere

Vinteren er bare dejlig

Vinteren er bare dejlig, for der har man rigtig mulighed for at hygge sig derhjemme. Det er ikke sikkert, du har det sådan, men jeg har altid haft det på den måde. Når det er vinter, kan jeg også rigtig godt lide at være online. Lige for tiden kigger jeg rigtig meget på ridehjelme online, for noget af det, jeg holder af, når det er sommer, det er nemlig at ride. Ja, jeg ved godt, at jeg ikke har fortalt det før, men man må vel gerne have lidt hemmeligheder for sig selv. Sådan har jeg det i hvert fald af og til, og sådan vil jeg nok blive ved med at have det. Når alt kommer til alt, så handler det jo om at hygge sig, og det gør jeg selv i høj grad, når jeg får lov at ride. Jeg glæder mig til...

læs mere

På tide at satse på Østeuropa?

I det sidste år er østeuropæiske fonder steget med i gennemsnit 19 procent i danske kroner. Det er lige så meget som det samlede afkast i løbet af de sidste tre år. Den stærke euro sammenlignet med flere af de østeuropæiske valutaer, giver en klar fordel for eksporten mod vest og lave produktionsomkostninger.

læs mere

Hvor er de små virksomheder?

Der findes tonsvis af virksomheder rundt omkring. Ikke blot i Danmark, men i hele verden. Og Danmark er rigtig godt med på verdensplan. Men hvor er alle de helt små virksomheder? Bliver de ædt op af de større? Har vi ikke brug for de helt små? Er de store virksomheder for fyldende?

læs mere