Blog

Trivsel på arbejdspladsen

Trivsel er vigtig alle steder – både hjemme og på arbejdspladsen og begge steder kan du selv byde ind og forbedre den. På arbejdspladsen er pli og god opførsel i højsædet, og hjemme kan du forkæle familien med god mad. For eksempel ved at lave sous vide mad. Det er langtidsstegt kød i lukkede poser, tilberedt ved svag varme, som sikrer, at det er det møreste kød, der bliver serveret. Denne stegemetode bliver brugt på mange af de bedste Michelin restauranter verden over. Lige meget om det er hjemme eller på arbejdspladsen, så skal man sikre, at der er trivsel. Det er nemlig vigtigt for alle, da det giver tilfredshed og kan holde gejsten oppe, også når at der er travlt. Trivslen på din arbejdsplads må du finde i fællesskab sammen med kollegerne, men hjemme...

læs mere

Danmark har brug for vækst

Søger man lidt, kan man finde mange programmer der hjælper virksomheder i gang. Det er med til at skabe arbejdspladser.

læs mere

Vækst inden for det økologiske felt

Danmark kommer nærmere og nærmere det bæredygtige samfund, og vi ser, at flere og flere mennesker bliver opmærksomme på økologien og det, som det gør for vores samfund. Hvor handler du og med hvem? Er du opmærksom på, hvad du putter i munden, og hvor dine varer egentlig kommer fra?

læs mere

Danmark skal blive bedre på den digitale scene

Selv om Danmark er et af de mest digitale lande i verden, så bør vi ikke hvile på laurbærrene. Virksomhederne mangler i den grad kompetencerne til at forblive førende.

læs mere

På vej mod et nyt år

Et nyt år står for døren. Det er derfor blevet tid til at planlægge det kommende år.

læs mere

Innovation skaber fremtiden

I fremtidens Danmark skal vi have endnu mere fokus på innovation, som sikrer den vækst, som Danmark har brug for.

læs mere