Blog

På tide at satse på Østeuropa?

I det sidste år er østeuropæiske fonder steget med i gennemsnit 19 procent i danske kroner. Det er lige så meget som det samlede afkast i løbet af de sidste tre år. Den stærke euro sammenlignet med flere af de østeuropæiske valutaer, giver en klar fordel for eksporten mod vest og lave produktionsomkostninger.

læs mere

Hvor er de små virksomheder?

Der findes tonsvis af virksomheder rundt omkring. Ikke blot i Danmark, men i hele verden. Og Danmark er rigtig godt med på verdensplan. Men hvor er alle de helt små virksomheder? Bliver de ædt op af de større? Har vi ikke brug for de helt små? Er de store virksomheder for fyldende?

læs mere

Har du en god idé?

Rigtig mange vil gerne starte deres eget. Har du en god idé, så spring ud i det.

læs mere

Råd til fremtiden

Nu har fremtidsforskere fundet ud af, at vi skal investere vores penge for at sikre os nok til fremtiden.

læs mere

Trivsel på arbejdspladsen

Trivsel er vigtig alle steder – både hjemme og på arbejdspladsen og begge steder kan du selv byde ind og forbedre den. På arbejdspladsen er pli og god opførsel i højsædet, og hjemme kan du forkæle familien med god mad. For eksempel ved at lave sous vide mad. Det er langtidsstegt kød i lukkede poser, tilberedt ved svag varme, som sikrer, at det er det møreste kød, der bliver serveret. Denne stegemetode bliver brugt på mange af de bedste Michelin restauranter verden over. Lige meget om det er hjemme eller på arbejdspladsen, så skal man sikre, at der er trivsel. Det er nemlig vigtigt for alle, da det giver tilfredshed og kan holde gejsten oppe, også når at der er travlt. Trivslen på din arbejdsplads må du finde i fællesskab sammen med kollegerne, men hjemme...

læs mere

Danmark har brug for vækst

Søger man lidt, kan man finde mange programmer der hjælper virksomheder i gang. Det er med til at skabe arbejdspladser.

læs mere